Online-cursussen

Momenteel worden er door Markant online-cursussen georganiseerd: een voorleesuurtje voor volwassenen (ook bedoeld voor verzorgden), en een themabijeenkomst over omgaan met dementie.

Deelname is gratis. Ervaring met beeldbellen is niet nodig. Aanmelden is wel nodig.

 

Online voorleesuurtje voor volwassenen
Mantelzorgers en verzorgden in stadsdeel Centrum kunnen gratis deelnemen aan een wekelijks online voorleesuurtje voor volwassenen via beeldbellen. Even heerlijk ontspannen, genieten van een verhaal en gezellig napraten met elkaar. Men wordt voorgelezen door een vrijwilliger van Markant.
Het voorleesuurtje in Centrum vindt elke maandag plaats van 14.00 tot 15.00 uur, m.u.v. 2e Pinksterdag.

 

Online themabijeenkomst ‘Omgaan met dementie’
Op 7 en 14 mei 2020 kunnen mantelzorgers die wonen of iemand verzorgen in stadsdeel Centrum, deelnemen aan een serie van twee opeenvolgende bijeenkomsten over omgaan met dementie.
Wat verandert er allemaal als iemand dementie heeft? Wat betekent dat de mantelzorger? Waar moet je rekening mee houden om de communicatie zo soepel mogelijk te laten verlopen en in contact te blijven? Aan de hand van filmfragmenten gaan we hierover in gesprek. De bijeenkomsten vinden plaats op 7 en 14 mei van 14.00 tot 15.00 uur via beeldbellen. Deelname is gratis.

 

Aanmelden

Mantelzorgers en verzorgden kunnen zich voor het voorleesuurtje en de themabijeenkomst aanmelden bij Markant
Tel. 020 – 886 88 00 of mail naar info@markant.org

Voor meer informatie over de cursussen: klik hier