Mantelzorg Ontmoetingen
Maandelijks op de eerste vrijdag van de maand van 11.00 – 12.30 uur.
Veel mensen hebben vaak weinig tijd of belangstelling andermans (zorg) verhalen aan te horen. Voor wie in contact wil komen met andere mantelzorgers, zijn of haar ervaringen en deskundigheid rond mantelzorg wil delen of vragen heeft, is welkom bij de maandelijkse Mantelzorg Ontmoetingen.
Huis van de Buurt Het Claverhuis, Elandsgracht 70.

 

 

Ontmoeting & informatie voor bewoners op de oostelijke eilanden met geheugenproblemen en dementie
Wekelijks op maandag van 10.00 – 13.00 uur.
Sinds september is er in Het Huis van de Buurt de Witte Boei een aparte ontmoetingsruimte ingericht waar buurtbewoners en hun mantelzorgers, die iets met geheugenproblemen en/of dementie te maken hebben, elkaar in een huiselijke sfeer kunnen ontmoeten.
Kleine Wittenburgerstraat 201

 

Kennismaking met mantelzorgconsulenten CentraM en medewerkers van Platform Mantelzorg Amsterdam
24 oktober van 9.30 – 11.30 uur
Op donderdag 24 oktober is er de mogelijkheid kennis te maken met de mantelzorgconsulenten die werkzaam zijn in Amsterdam Centrum en de mogelijkheden van ondersteuning. Vertegenwoordigers van Platform Mantelzorg Amsterdam (PMA) zijn eveneens aanwezig. Het Platform behartigt de collectieve belangen van mantelzorgers in Amsterdam en maakt onderdeel uit van Cliëntenbelang Amsterdam. Het PMA streeft er naar dat mantelzorgers zich bewust worden van hun positie en naar meer waardering en (h)erkenning voor hun werk doorklinken in het beleid van zowel de gemeente als andere betrokken organisaties. Kromme Waal 9 (nabij Amsterdam CS).
Aanmelden is gewenst bij Dian Mekkes en/of Rogier Willems. Gegevens van hen staan onderaan deze pagina.

 

 

Theatervoorstelling Mantelzorg Monologen
29 november 2019
Wat betekent het om mantelzorger te zijn?
Waar loop je tegenaan en wat heb je nodig om de zorg goed vol te houden?
In de Mantelzorg Monologen maakt u kennis met drie verschillende mantelzorgers: een jonge mantelzorger, een werkende mantelzorger en een oudere mantelzorger. Aansluitend aan de voorstelling is er onder het genot van een drankje gelegenheid tot napraten en informatie op te halen bij één van de informatietafels.
Keizersgrachtkerk, Keizersgracht 566.
Toegang gratis. Reserveren is gewenst: via simone.vriend@centram.nl

 

Informatie & contact via mantelzorgconsulenten
dian.mekkes@centram.nl T 06 470 235 54 rogier.willems@centram.nl T 06 470 233 27