Op Eigen Kracht is een gratis training voor mensen die (tijdelijk) wat minder te besteden hebben, zoals bijvoorbeeld voedselbankklanten. Ook voor klanten van CentraM die inspiratie en informatie over leuker en overzichtelijker leven met minder geld kunnen gebruiken, is de training een aanrader. Leven van weinig geld is lastig en kan een hoop stress opleveren. Het roept ook vragen op. Hoe hou je overzicht in je financiën? Waar kun je aankloppen voor hulp en waar heb je recht op? Bij de Op Eigen Kracht-training wisselen we in een reeks van tien bijeenkomsten, tips en ervaringen uit over de volgende onderwerpen:

Hoe houdt je overzicht in je administratie en financiën? Waar kan je op besparen? Waar kun je terecht voor hulp en goedkope of gratis activiteiten? Schulden en wat nu? Hoe kan je goedkoop én gezond eten? Hoe ga je om met stress? Hoe kom je voor jezelf op? Hoe kun je besparen op energiekosten?

 

We gaan ook op boodschappenexcursie! en de boodschappen mag je houden. De training wordt afgesloten met een feestelijke certificaatuitreiking.

 

Op Eigen Kracht bij jou in de buurt:

Start: donderdag 16 maart 2017

Tijdstip: 9:30 – 11:30  uur

Door: Brigiet Nauta, CentraM Maatschappelijke Dienstverlening

Locatie: De Sociale Kruidenier, Nieuwe Herengracht 18


Aanmelden 
kan per e-mail: opeigenkracht@deregenboog.org (je wordt daarna gebeld) of telefonisch via: 020-6839260 (bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag).
Informatie over de trainingen en andere startdata en locaties vind je op de website: www.opeigenkrachttraining.org.
Nieuws is te lezen op onze Op Eigen Kracht Facebook-pagina. ‘Like’ de pagina om altijd op de hoogte te blijven.