Op Eigen Kracht is een gratis training voor mensen die (tijdelijk) wat minder te besteden hebben, zoals bijvoorbeeld voedselbankklanten. Ook voor klanten van CentraM die inspiratie en informatie over leuker en overzichtelijker leven met minder geld kunnen gebruiken, is de training een aanrader. Leven van weinig geld is lastig en kan een hoop stress opleveren. Het roept ook vragen op. Hoe houd je overzicht in je financiën? Waar kun je aankloppen voor hulp en waar heb je recht op? Bij de Op Eigen Kracht-training wisselen we in een reeks van tien bijeenkomsten, tips en ervaringen uit over de volgende onderwerpen:

Hoe houd je overzicht in je administratie en financiën? Waar kan je op besparen? Waar kun je terecht voor hulp en goedkope of gratis activiteiten? Schulden en wat nu? Hoe kan je goedkoop én gezond eten? Hoe ga je om met stress? Hoe kom je voor jezelf op? Hoe kun je besparen op energiekosten? Hoe kun je ontspannen? Wat is jouw kracht?

 

 

We gaan ook op boodschappenexcursie! en de boodschappen mag je houden. De training wordt afgesloten met een feestelijke certificaatuitreiking.

 

 

 Aanmelden

  • kan per e-mail: opeigenkracht@deregenboog.org Schrijf je naam, adres en telefoonnummer in het bericht en we bellen je terug.
  • kan telefonisch: via 020-6839260 (bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag).

Informatie over de trainingen en andere startdata en locaties vind je op de website: www.opeigenkrachttraining.org.
Nieuws is te lezen op onze Op Eigen Kracht Facebook-pagina. ‘Like’ de pagina om altijd op de hoogte te blijven.